Thursday, 17 September 2015

Segmen Bloglist Oktober 2015 by Cik Nysa

Assalamualaikum guys...


Holla guys! Kita bertemu lagi... Ni lah akibatnya kalau tak tidur. Maklumlah blog kita dah berhabuk kenalah selalu jenguk hihi. So now Ira nak post pasal segmen bloglist oktober by cik nysa. Segmennya mudah aje. Nak buat entry boleh tak nak buat pun takpe. Korang just tinggalkan link blog korang kat bawah entry segmen tu. Faham? Kalau tak faham tekan je pic tu :)

Sekian :)

Tarikh tamat : 30 September 2015

3 comments:

KhoirunAnnisyak said...

hai thankyou so much awak sebab support and join ! :)

Mimi Kyumi said...

Semoga berjaya..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

Dari Segmen Yg Sama..

Eintan Nurfuzie said...

good luck!
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000